indie indonesie

Een alternatief voor een lange reis

Geplaatst op

Een relax hotel is een prima alternatief voor een vakantie naar Indonesië. Hoe zit dit precies? Het gaat er in deze tijd om dat je kijkt naar wat er wel kan (en eigenlijk is dat in elke tijd het geval). Lange reizen maken naar verre oorden zit er in deze tijd misschien nog niet in. Dan is het erg belangrijk om een goede vervanging te hebben, zodat je toch helemaal kunt genieten van je vrije tijd en weer even op kunt laden. Lees snel verder en doe er je voordeel. 

Niet naar Indonesië 

Het is misschien niet mogelijk om naar Indonesië dit jaar. Maar het gaat natuurlijk wel lukken om er iets tofs van de maken deze zomer. Wij willen je graag aanraden om een land dichterbij Nederland te vinden waar je heen op vakantie zou kunnen. In een aantal Europese landen is het niet nodig om in quarantaine te gaan of om veel te testen. Dat maakt dat je een stuk lekkerder op vakantie kunt. Lange reizen maken is vanwege corona wat lastig en soms moet je in quarantaine als je aankomt en ook als je weer terugkomt in Nederland. Dat zijn dus aardig wat vrije dagen die daaraan opgaan.  

Relaxen in een hotel

Het is mogelijk om te relaxen in een hotel in Nederland. Dan hebben we het natuurlijk niet zomaar over een hotel, maar juist over een luxe hotel waar alles eraan gedaan wordt om het je naar de zin te maken. Je hebt dan de mogelijkheid om gebruik te maken van het restaurant, de spa, een zwembad en natuurlijk heb je een andere omgeving waarin je je bevindt. Zo kun je even je zinnen verzetten en genieten van de natuur of de stad die in de buurt van het hotel te vinden is. Chillen in een hotel in Nederland is dus zeker een idee om te overwegen. Vond je dit een leuke blog? Blijf dan vooral onze andere blogs lezen! 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om een meer uit je trip (of hobby) naar Indonesië te halen. Lees daarom zeker onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ indie-indonesie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden