indie indonesie

Hoe bekostig ik mijn reis naar Indonesië?

Geplaatst op

Als je naar Indonesië wilt je hebt niet het geld om de totale reis te bekostigen, dan zijn er manieren om geld bij elkaar te sprokkelen we door dit wel kan. Betekent dit dat je dan maanden en maanden moet werken om eindelijk weg te kunnen? Nee dit is zeker niet het geval. Lees snel verder in onze blog en ontdek de tips.

Caravan verkopen

Ben je eigenlijk altijd in Nederland op vakantie geweest, maar ben je daar nu klaar mee en heb je een caravan? Dan is het eenvoudig om deze caravan te verkopen. Zo heb je weer een aantal euro’s te pakken waarmee je een flink deel van je reis kunt bekostigen. Het kan natuurlijk ook gaan om een auto waarmee je klaar bent en misschien ga je wel met het openbaar vervoer rijden. Heb je nog waardevolle dingen waar je eigenlijk niets mee doet? Verkoop ze dan.

Passief inkomen

Het is slim om te zorgen dat je een passief inkomen krijgt. Dit houdt in dat je iets maakt wat geld genereert ook als je zelf er niet aan werkt. Bijvoorbeeld een e-boek of een interessante tool of app voor de computer. Het kan van alles zijn. Plaats het op een online locatie waar mensen het kunnen downloaden voor geld en je hebt je passieve inkomen te pakken.

Werken tijdens je reis

Er zijn tal van opties om te werken tijdens je reis. Je ziet het ook op reizen naar Australië, daar zijn mensen gewoon aan het werk en doen allerlei klusjes en vervullen functies. Bijvoorbeeld werken op een boerderij. Een heleboel mensen doen dit ook bijvoorbeeld in Frankrijk. Je moet iets zien te vinden waar toeristen of Engels sprekende werkkrachten gevraagd worden. Onderzoekt de mogelijkheden in Indonesië om zo al werkende door het land te trekken. Zo leer je veel van de cultuur en zal je een karrenvracht aan mensen ontmoeten.

Veel succes met het bij elkaar sprokkelen van het geld voor de reis. Geniet ervan, zowel het werk en als de reis!

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om een meer uit je trip (of hobby) naar Indonesië te halen. Lees daarom zeker onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ indie-indonesie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden