indie indonesie

Op vakantie in eigen land

Geplaatst op

We zitten in een moeilijke periode. Corona is nog steeds niet weg en het is onzeker wanneer dit zal gebeuren. Hierdoor is het ook moeilijker om de grens over te steken. De vakantie naar Indonesië moet daarom voor onbepaalde tijd worden uitgesteld. Natuurlijk wil je wel op vakantie deze zomer, maar dan in eigen land. Ook in Nederland kun je heerlijk op vakantie en daar zitten meerdere voordelen aan. Wil je weten waar je dit kunt doen? Lees dan verder!

Voordelen vakantie in eigen land

Als je op vakantie gaat in eigen land, dan zijn er meerdere voordelen. Zo ondersteun je allereerst de Nederlandse economie. Je geeft het geld uit in eigen land waardoor het geld in de Nederlandse economie blijft. Daarnaast ben je op vakantie in eigen land, dus de reistijd zal beduidend minder zijn. Ga je naar Indonesië op vakantie, dan ben je één tot twee dagen aan het reizen. Ga je in Nederland op vakantie, dan ben je maximaal drie uur onderweg. Extra vakantiedagen waarvan je kunt genieten! Daarnaast bespaar je ook veel geld. Een vakantie aan de andere kant van de wereld is duur. Een vakantie in eigen land is vaak veel goedkoper. Wil je op je portemonnee letten? Ga dan op vakantie in eigen land!

Camping in Nederland

Als je op vakantie gaat in Nederland, dan kun je dit doen op een camping. Een voorbeeld hiervan is camping Nunspeet. Een camping waar je kunt genieten van de rustige omgeving, een duik in het meer of een sportieve fietsroute. Of je nu wilt kamperen in je tent of in een luxe bungalow, op de camping in Nunspeet kan het. Daarnaast zit je letterlijk in de natuur, waardoor je het echte kamperen zult ervaren. Je moet dus niet raar opkijken als er een eekhoorn voorbij loopt. Mocht je geen zin hebben om te koken, dan kun je altijd een hapje eten op de camping. Daarna is er ruimte om een potje pool te spelen, een potje te darten of een gezellig spelletje te klaverjassen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om een meer uit je trip (of hobby) naar Indonesië te halen. Lees daarom zeker onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ indie-indonesie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden