indie indonesie

Voordelig pakketten versturen vanuit het buitenland?

Geplaatst op

Wanneer je op reis gaat naar verre landen, zoals Indonesië, dan zijn er zeker boeken te koop op je vakantiebestemming, die verhandelen over de geschiedenis van het land. Wanneer je deze niet in je koffer of backpack mee terug wilt nemen naar Nederland, dan kun je heel eenvoudig kiezen voor de optie om ze te versturen in een pakket (het kan natuurlijk ook gaan om andere souvenirs). Kijk eerst even op de website van het verzendbedrijf bij: pakket versturen kosten. Dan weet je precies hoe het zit met het geldende tarief. We raden je aan om dit via parcelparcel.com te doen. Ze beantwoorden graag je vragen. 

Hoe werkt het verzenden van een pakket? 

Op parcelparcel.com is het vrij gemakkelijk om een pakket te versturen, ze werken met verschillende vervoerders, de beste van de wereld. Je kunt bij hen zien wat de tarieven zijn van de verschillende vervoerders en direct profiteren van een korting op de verzendkosten. Het is zo erg makkelijk om de verschillen tussen de tarieven te vergelijken.

Parcelparcel.com zorgt ervoor dat diverse facturen en verzendlabels voor de douane in orde zijn. Zo lopen nationale en internationale verzendingen vlot en foutloos. Het gaat hier om export- en inportzendingen. 

Vertragingen, uitzonderingen en wanneer een zending is afgeleverd, dit alles kun je gemakkelijk bijhouden met de track&trace-code die je krijgt. 

Bij parcelparcel.com wordt er altijd op volledigheid gecheckt. Om vervolgens ook het vervoer in de gaten te houden. Daarbij communiceren ze met de vervoerder als dit nodig is.  

Waarom is parcelparcel.com goedkoper? 

Je kunt goedkoper via parcelparcel.com pakketten verzenden, omdat ze groot inkopen bij de verschillende vervoerders. Dit maakt dat je kan profiteren van kortingen die wel oplopen tot 70%. Wanneer je een flinke lading aan spullen buitgemaakt hebt op je vakantie, dan is het superhandig om dit te versturen. Zo zit je niet met extra kilo´s in het vliegtuig en hoef je het allemaal niet mee te zeulen in je backpack of koffer.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om een meer uit je trip (of hobby) naar Indonesië te halen. Lees daarom zeker onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ indie-indonesie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden