indie indonesie

Sushi het gezonde fastfood!

Geplaatst op

De meeste mensen eten geen sushi zoals het bedoeld is. Ze eten bij sushiketens, wat ongelooflijk lekker is, maar het is wel fastfood. In deze blog gaan we vertellen waarom je lekker naar de sushitent kan gaan en dat het nog gezond ook is. We vinden het leuk om je te inspireren met informatieve blogs. Veel plezier alvast bij de sushitent, als deze weer open is na de wereldwijde coronacrisis, zodat je heerlijk kunt smullen van de sushi, samen met vrienden, familie of collega’s. 

Gezonde ingrediënten

Een van de meest aantrekkelijke dingen van sushi, is dat het bestaat uit gezonde ingrediënten, zoals rijst, vis en groentes. Er is ook veel sushi te krijgen die gemaakt is van vlees. In een rijstrol zit dan wat beef. Voor de vleeseters is dit natuurlijk heel lekker. Het is wel slim om niet te veel saus te nemen bij sushi. Ook sojasaus moet je niet in overmatige hoeveelheden eten. Maar het is wel heel lekker en het hoort er gewoon bij dus we zeggen: ‘ga ervoor’!

Tips om te onthouden in het sushirestaurant

Wanneer je naar een restaurant gaat waar je alles mag eten voor een vaste prijs, dan wordt het verleidelijk om te veel te eten. Dat wil je niet, want het is niet goed voor je. Dus hoe ga je dit tegen? Heel gemakkelijk door gewoon alle sushirollen met elkaar te delen. Dan kun je dus wel alles proeven, maar hoef je niet alles in je eentje op te eten. Dat is een tip die we van de experts hebben gekregen en nu geven we deze aan jou.

Kies ook groenten

Het is natuurlijk heel lekker om allerlei ongezonde variaties van sushi te kiezen, want die sausjes maken het toch wel erg lekker, maar je kunt natuurlijk ook gewoon heerlijk groenten de bij bestellen. Dan krijg je al je vitamine die nodig hebt. In elk sushirestaurant in elk sushirestaurant is er de mogelijkheid om groenten te bestellen, bijvoorbeeld van die heerlijke sojabonen.

Conclusie

Sushi is heerlijk en kan heel gezond zijn als je een beetje met beleid je sushi uitzoekt, in deze blog hebben we daar tips voor gegeven. Blijf ons volgen voor meer heerlijke ontdekkingen; sushi bestellen vlaardingen biedt je hiervoor de heerlijkste sushi voor thuis aan.

Gerelateerde berichten

Mondkapjes: ook op reis!

Mondkapjes zijn tegenwoordig onmisbaar wanneer je op reis gaat. Mondkapjes 3 laags of wasbare, katoenen mondkapjes en zelfs medische mondkapjes,...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kan doen om een meer uit je trip (of hobby) naar Indonesië te halen. Lees daarom zeker onze blogs!

Contactgegevens

Via info @ indie-indonesie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden